Skip to content

Reparaties conform EPAL normering

Wij begrijpen als geen ander dat een defecte of beschadigde pallet uw logistieke proces flink kan verstoren. Daarom staan wij klaar met een uitgebreide en professionele reparatieservice die voldoet aan de strikte normen van EPAL. Onze toegewijde en ervaren medewerkers gaan enkel aan de slag met de hoogste kwaliteit materialen om de pallets te herstellen, zodat u weer snel en efficiënt aan de slag kunt.

Service staat bij ons hoog in het vaandel, en we gaan graag een stapje verder om een meerwaarde voor u te creëren. Naast het repareren van pallets bieden we ook een snelle levering van zowel gerepareerde als nieuwe pallets, om uw processen zo min mogelijk te vertragen. Bovendien hanteren wij een marktconforme vergoeding voor het ophalen van uw gebruikte pallets. Kortom, bij MUREWI Palletindustrie kunt u rekenen op een betrouwbare en efficiënte palletservice die uw logistieke uitdagingen oplost.

Jarenlange ervaring

Ons team bestaat uit gedreven en ervaren vakmensen die klaarstaan om u te helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring en diepgaande vakkennis kunt u volledig vertrouwen op onze diensten. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om pallets op maat te leveren, waardoor wij u een zeer concurrerend tarief kunnen aanbieden. Bent u overtuigd van onze service, of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)543 769 028 of een e-mail sturen naar info@murewi.nl. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen met uw palletbehoeften.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

+31 (0)543 769028   info@murewi.nl

Wij informeren u graag over wat MUREWI Palletindustrie voor u kan betekenen.
Ons team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers staat u graag te woord.

Back To Top