Skip to content

EPAL Pallets

De voordelen van EPAL pallets voor uw bedrijf.

Als bedrijf is het belangrijk om te investeren in duurzame en betrouwbare pallets. EPAL-pallets bieden tal van voordelen die uw bedrijf ten goede kunnen komen. Deze Europese standaardpallets zijn sterk, herbruikbaar en voldoen daarnaast aan strikte kwaliteitseisen.
Door te kiezen voor EPAL-pallets profiteert u van een efficiënt logistiek proces. De pallets zijn eenvoudig te stapelen, beter dan niet-gestandariseerde pallets, wat ruimte bespaart tijdens opslag en transport. Bovendien zijn EPAL-pallets duurzaam en kunnen ze vele reizen meegaan, wat de totale kosten verlaagt.

EPAL Pallets bij Murewi

EPAL pallets; duurzaam en beter voor het milieu.

Duurzaamheid is een steeds belangrijkere factor voor bedrijven. EPAL-pallets gemaakt van hoogwaardig hout en kunnen daardoor eenvoudig worden gerepareerd of gerecycled. Hierdoor past het gebruik van deze pallets perfect binnen uw duurzaamheidsstrategie.
EPAL is de marktleider in de wereld van pallets en andere lastdragers. Ze nemen ook het voortouw als het gaat om innovaties in de logistieke keten. Door de introductie van de EPAL Euro pallets QR, de EPAL Euro pallet QR app en het EPAL Euro pallet QR platform wil men een eind maken aan tijdrovende administratie en papieren rompslomp. En daarmee een verdere duurzame bijdrage aan de toekomst van het goederenvervoer leveren.

De EPAL pallets zijn er in meerdere maten en typen.

Meest gangbare maat pallet in Europa is de Europallet. Maar EPAL pallets zijn er ook als cp pallets. De bekende zijn de CP 1, CP 3 of CP 9 pallet speciaal ontwikkeld voor de chemische industrie. Deze zijn leverbaar in meerdere afmetingen. Dus kiezen voor een pallet met een EPAL keurmerk beperkt u niet in de maatvoering. Concluderend: Door EPAL pallets in te zetten, kunt u uw logistieke processen optimaliseren en de algehele bedrijfsefficiëntie verhogen.

Kostenbesparing door EPAL pallets.

Door over te stappen op EPAL pallets, kunt u profiteren van de lagere kosten gedurende het gebruik in vergelijking met traditionele houten pallets. EPAL pallets zijn uiterst robuust en daardoor kunnen ze vele transportbewegingen meegaan, waardoor u deze minder vaak hoeft te vervangen.

Investeer in EPAL-pallets voor uw bedrijf en profiteer van de vele voordelen. Efficiëntie, duurzaamheid en betrouwbaarheid staan hierbij centraal.

Murewi Palletindustrie is EPAL en ISPM15 gecertificeerd.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op:

MUREWI Palletindustrie BV
Ambachtsstraat 21
7102 DW  Winterswijk NL
tel. +31 (0)543 769028
info@murewi.nl

Lid NIWO VIBHnr.: GL505165 VIHX

Ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om contact op te kunnen nemen. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze privacyverklaring.

EPAL Blokpallet
Murewi Logo ISPM certificering

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

+31 (0)543 769028   info@murewi.nl

Wij informeren u graag over wat MUREWI Palletindustrie voor u kan betekenen.
Ons team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers staat u graag te woord.

Back To Top