Skip to content

CP3 pallet

De voordelen van de CP3 pallet.

De CP3 pallet is net als de CP1 pallet voor de chemische industrie ontwikkeld en kan daarom een oplossing voor uw logistieke behoeften zijn. Met zijn unieke ontwerp en geavanceerde kenmerken biedt deze pallet tal van voordelen die uw bedrijfsprocessen zullen verbeteren.

Het draagvermogen van een CP3 pallet is 1250kg en heeft een formaat van 1140 x 1140 mm  Toepassing van de CP3 pallets is hoofdzakelijk het vervoer van bigbags, vaten en octabins.

Een van de belangrijkste voordelen van de CP3 pallet is zijn uitzonderlijke duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardige materialen, kan deze pallet jaren meegaan, waardoor u aanzienlijke besparingen realiseert op vervangingskosten. Bovendien is de CP3 pallet bestand tegen weersinvloeden en chemicaliën, waardoor hij geschikt is voor gebruik in diverse omgevingen.

cp3 pallet bij Murewi Palletindusctrie

Een CP3 pallet blinkt uit in stabiliteit en draagkracht.

Met zijn robuuste constructie kan hij zware ladingen veilig en efficiënt vervoeren, waardoor u uw goederen met vertrouwen kunt verzenden. Deze eigenschappen dragen bij aan een vermindering van schade en verlies, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Het unieke ontwerp van de CP3 pallet biedt ook logistieke voordelen. Zijn compacte afmetingen en lichtgewicht maken hem eenvoudig te hanteren en op te slaan, waardoor u waardevolle opslagruimte bespaart. Bovendien is de pallet gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, waardoor u tijd en geld bespaart.

Eenvoudig over naar de CP3 pallet.

De overstap naar de CP3 pallet is eenvoudiger dan u denkt. Door de vele voordelen die deze pallet biedt, is het de moeite waard om de switch te maken. Met de juiste aanpak kunt u de implementatie soepel laten verlopen.

Begin met het onderzoeken van de opties voor het bestellen van de CP3 pallet. Bekijk de verschillende leveranciers en vergelijk de prijzen en levertijden. Uiteraard is Murewi Palletindustrie hét adres voor aanschaf van de CP3 pallet.

Murewi - de juiste pallethandel voor u! Ook voor de CP3 pallet.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op:

MUREWI Palletindustrie BV
Ambachtsstraat 21
7102 DW  Winterswijk NL
tel. +31 (0)543 769028

info@murewi.nl

Lid NIWO VIBHnr.: GL505165 VIHX

Ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om contact op te kunnen nemen. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze privacyverklaring.

EPAL CP3 pallet
Murewi Logo ISPM certificering

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

+31 (0)543 769028   info@murewi.nl

Wij informeren u graag over wat MUREWI Palletindustrie voor u kan betekenen.
Ons team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers staat u graag te woord.

Back To Top