Skip to content

Murewi Palletindustrie hout pallets milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk

Wij zijn toegewijd aan het leveren van milieuvriendelijke en duurzame pallets door middel van hergebruik en recycling. Het gebruik van houten pallets is zeer milieuvriendelijk. Houten pallets kunnen (bijna) altijd worden gerepareerd en dus hergebruikt. Bij de productie van onze producten maken we gebruik van gerecyclede grondstoffen, waardoor het gebruik van nieuwe grondstoffen aanzienlijk is gedaald. Houtafval dat is vrijgekomen bij de productie, de reparatie of vernietiging van pallets, wordt hergebruikt als grondstof voor weer nieuwe producten van pershout. Door aanschaf van een palletsloopmachine zijn we nu in staat diverse onderdelen van incourante pallets te hergebruiken. Hierdoor verminderen we onze ecologische voetafdruk en dragen we bij aan een beter milieu. Onze focus op duurzaamheid blijkt uit de kwaliteit en lange levensduur van onze producten, waardoor ze keer op keer opnieuw kunnen worden gebruikt.

Murewi Palletindustrie pallet reparatie

Nieuwe pallets

Bij ons kunt u terecht voor de productie van nieuwe pallets op maat, zowel in grote als kleine series. Wij begrijpen dat elke klant unieke eisen heeft voor hun transport- en opslagsystemen, en daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor pallets die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen. Onze deskundige medewerkers werken met u samen om het ontwerp en de afmetingen van de pallets te bepalen, zodat u zeker weet dat u de juiste oplossing krijgt. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en moderne productietechnieken om ervoor te zorgen dat uw pallets van de hoogste kwaliteit zijn en voldoen aan alle relevante normen en eisen.

Murewi Palletindustrie Heftruck

Gebruikte pallets

De volgende pallets voeren wij standaard in ons assortiment:

  • Europallet (80 x 120 cm) A en B kwaliteit
  • Blokpallet (100 x 120 cm) licht middel en zwaar
  • Pallets 80 x 80 (80 x 80 cm)
  • Pallets 80 x 120 (80 x 120 cm) licht middel en zwaar
  • Pallets 100 x 120 (100 x 120 cm) licht middel en zwaar
  • Displaypallet (60 x 80 cm)
  • Diverse CP pallets (CP 1 t/m CP9), gitterboxen en opzetranden
  • Indien gewenst kunnen wij ook voldoen aan de eisen van ISPM 15. Ons registratienummer is NL-259.

Door volledigheid van het assortiment kunnen wij bedrijven zowel in de food als de non-food goed bedienen. De verschillende pallets hebben wij in grote mate op voorraad, waardoor we, in overleg, vaak binnen 24 uur kunnen leveren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Wij informeren u graag over wat MUREWI Palletindustrie voor u kan betekenen.
Ons team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers staat u graag te woord.

Back To Top