Skip to content

Over ons

Als familiebedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk de toekomst is voor de volgende generatie. Met die gedachte nemen wij verantwoordelijkheid voor de toekomst door duurzame oplossingen aan onze klanten te bieden.

De oprichter Piet Mulder begon al op vroege leeftijd met het inzamelen van ijzer en metalen. Later nam hij ook defecte pallets mee, die destijds nog werden gezien als afval. In de jaren die daarop volgden werd duurzaamheid en hergebruik een steeds belangrijker thema. De defecte pallets werden daarom steeds vaker in ons bedrijf in Winterswijk gerepareerd om deze vervolgens weer uit te kunnen leveren als bruikbare pallets.
Het bedrijf is verder geprofessionaliseerd met onder meer een palletsorteerlijn om pallets nog beter te sorteren en repareren. Daarnaast is er een sloopmachine aanwezig waarmee wij incourante pallets demonteren om het afval vervolgens opnieuw in te zetten als grondstoffen voor de reparatie van defecte pallets. Inmiddels hebben wij ruim 25 jaar ervaring en zijn wij een toonaangevend producent en reparateur van pallets. Onze focus op duurzaamheid en milieubesparende oplossingen is altijd belangrijk geweest en zal in de nabije toekomst ook steeds belangrijker worden.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de palletindustrie, zijn wij toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten en uitstekende service aan onze klanten. Bij ons kunt u rekenen op betrouwbare en duurzame pallets die perfect aansluiten bij uw transportbehoeften.

Maatwerk

Wij hebben niet alleen gebruikte pallets, maar kunnen tevens iedere maat pallet produceren in zowel grote als ook kleinere series. Door volledigheid van ons assortiment kunnen wij bedrijven zowel in de food als de non-food goed bedienen. Veel verschillende pallets hebben wij in grote mate op voorraad en daarom kunnen we, vaak binnen 24 uur, leveren. Wij leveren door heel Nederland, België en Duitsland. Wij kunnen ook uw overtollige pallets (ook als ze kapot zijn) bij u ophalen tegen een marktconforme vergoeding.

EPAL licentie

Na strenge controle door SGS is MUREWI Palletindustrie toegelaten tot de groep van officiële Europallet reparatiebedrijven. Daarbij hoort een officiële licentie verstrekt door EPAL Germany. Het verkrijgen van deze reparatielicentie is van groot belang om een totaal pakket van productiemogelijkheden te kunnen bieden aan onze huidige- en toekomstige klanten. Epal wordt in Nederland vertegenwoordigd door Nederpal.

Kwaliteit gegarandeerd

EPAL richt zich op het tegengaan van vervalsing van euro pallets. Om te garanderen dat de roulerende pallets kwalitatief hoogwaardig zijn, mogen de merktekens EUR en EPAL niet zomaar op een pallet worden aangebracht. Een producent of reparateur mag deze beschermde tekens alleen aanbrengen als er door EPAL aan dat bedrijf een licentie is verleend. Om deze licentie te verkrijgen moet worden aangetoond dat de geproduceerde of gerepareerde pallets aan de normen van EPAL en UIC voldoen. Met regelmaat worden door onafhankelijke controle-instanties controles uitgevoerd.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Wij informeren u graag over wat MUREWI Palletindustrie voor u kan betekenen.
Ons team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers staat u graag te woord.

Back To Top