Skip to content

Blokpallets

Blokpallets en hun voordelen voor logistiek en opslag.

Blokpallets zijn een essentieel onderdeel van de logistiek en opslagindustrie. Ze bieden tal van voordelen voor bedrijven die goederen transporteren of opslaan. Deze pallets zijn duurzaam, gemakkelijk te handelen en efficiënt in gebruik.
Door het gebruik van blokpallets kunnen bedrijven hun logistieke processen stroomlijnen en kosten besparen. Ze zorgen voor een veilige en betrouwbare manier om goederen te verplaatsen en op te slaan. Met de vele voordelen die blokpallets bieden, is het geen verrassing dat ze een populaire keuze zijn in de industrie.

blokpallets van Murewi

Waarom blokpallets een milieuvriendelijke keuze zijn.

Blokpallets zijn de milieuvriendelijke keuze voor bedrijven in de logistiek om verschillende redenen. Ten eerste zijn ze duurzaam en kunnen ze hergebruikt worden, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd. Daarnaast kunnen blokpallets in bepaalde situaties door hun afmeting van 120 x 100 cm zorgen voor een efficiëntere belading dan andere pallet zoals bijvoorbeeld de Europallet wat kan resulteren in minder transportbewegingen.

Transportbedrijven die kiezen voor blokpallets tonen hun betrokkenheid bij milieuvriendelijke praktijken en duurzaamheid. Dit kan een positief effect hebben op hun imago en reputatie, wat weer kan bijdragen aan het beeld dat klanten krijgen die waarde hechten aan duurzame bedrijfspraktijken.
Al met al bieden blokpallets een win-winsituatie voor transportbedrijven die streven naar zowel efficiëntie als milieubewustzijn. Het is een keuze die niet alleen goed is voor het bedrijf, maar ook voor de planeet.

Wat is het verschil tussen een Blokpallet en Europallet?

Meest gangbare maat pallet in Europa is de Europallet. Met een maat van 120 x 80 cm is deze een fractie kleiner dan de Blokpallet. Deze meet doorgaans 120 x 100 cm en is wereldwijd het meest gebruikt.
Houdt bij aanschaf van pallets daarom rekening met de landen waar u naar levert en de geldende normen daar.

Kies de juiste blokpallets leverancier!

Het kiezen van de juiste blokpallet leverancier voor uw bedrijf is van cruciaal belang voor een soepele logistieke operatie. Het is essentieel om te kijken naar factoren zoals kwaliteit, prijs, betrouwbaarheid en klantenservice bij het selecteren van een pallethandel.
Een goede blokpallets leverancier kan helpen om kosten te verlagen, efficiëntie te verbeteren en de algehele logistiek te stroomlijnen. Door samen te werken met een betrouwbare partner kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf altijd over voldoende pallets beschikt en dat deze voldoen aan de vereiste specificaties.
Neem de tijd om verschillende leveranciers te vergelijken en vraag indien nodig referenties op. Door zorgvuldig onderzoek en evaluatie kunt u de juiste keuze maken die aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.
Of bespaar u de tijd en moeite en informeer bij Murewi Palletindustrie, we zijn ervan overtuigd dat we u een passende oplossing kunnen bieden.

Murewi - de juiste pallethandel voor u!

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op:

MUREWI Palletindustrie BV
Ambachtsstraat 21
7102 DW  Winterswijk NL
tel. +31 (0)543 769028
info@murewi.nl

Lid NIWO VIBHnr.: GL505165 VIHX

Ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om contact op te kunnen nemen. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze privacyverklaring.

EPAL Blokpallet
Murewi Logo ISPM certificering

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

+31 (0)543 769028   info@murewi.nl

Wij informeren u graag over wat MUREWI Palletindustrie voor u kan betekenen.
Ons team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers staat u graag te woord.

Back To Top