Skip to content

Prijs Europallet

De prijs van een Europallet – hoe komt die tot stand.

Een Europallet wordt als standaardformaat pallet veel gebruikt in de logistieke sector. Het is belangrijk om de prijs van een Europallet in overweging te nemen, aangezien dit direct van invloed kan zijn op de kosten van uw logistieke processen.

De kosten van een Europallet kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals de kwaliteit en of het om nieuwe of gebruikte pallets gaat. Bij het kopen van een Europallet is het essentieel om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de duurzaamheid en geschiktheid voor uw specifieke behoeften.

prijs europallet - Murewi

Factoren die de prijs van een Europallet beïnvloeden.

De prijs van een Europallet kan worden beïnvloed door verschillende factoren. Enkele belangrijke elementen die de prijs kunnen bepalen zijn de kwaliteit van het hout, de afmetingen van de pallet, het gewicht dat de pallet kan dragen en eventuele speciale behandelingen zoals hittebehandeling voor internationaal transport.

Tips om geld te besparen bij het aanschaffen van Europallets

Bij het aanschaffen van Europallets is het belangrijk om slim te werk te gaan en kosten te besparen waar mogelijk. Hier zijn een paar handige tips om geld te besparen bij het kopen van Europallets:

  1. Door grotere hoeveelheden pallets tegelijk aan te schaffen, kunt u profiteren van lagere prijzen per stuk.
  2. Overweeg om gebruikte of gereviseerde pallets aan te schaffen in plaats van nieuwe. Dit kan aanzienlijk goedkoper zijn.
  3. Kies de juiste pallethandel. Vraag een offerte op bij Murewi Palletindustrie. U mag van ons scherpe prijzen en service verwachten. Maak het u makkelijk

Murewi - uw partner voor Europallets!

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op:

MUREWI Palletindustrie BV
Ambachtsstraat 21
7102 DW  Winterswijk NL
tel. +31 (0)543 769028

info@murewi.nl

Lid NIWO VIBHnr.: GL505165 VIHX

Ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om contact op te kunnen nemen. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze privacyverklaring.

Murewi Logo ISPM certificering

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

+31 (0)543 769028   info@murewi.nl

Wij informeren u graag over wat MUREWI Palletindustrie voor u kan betekenen.
Ons team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers staat u graag te woord.

Back To Top