Skip to content

CP-1 pallet

De CP-1 pallet - een minder bekend maar veel gebruikt pallet.

De CP-1 pallet, heeft dezelfde afmetingen als een blokpallet en is voor de chemische industrie ontwikkeld. Het is de wereldwijd meest gebruikte pallet voor de opslag en het transport van goederen. Met afmetingen van 120 cm x 100 cm en een maximaal draagvermogen van 1.250 kg, biedt deze pallet een betrouwbare en efficiënte oplossing voor logistieke processen.

Het gebruik van de CP-1 pallet zorgt voor een naadloze integratie in de supply chain, waardoor goederen eenvoudig kunnen worden overgeslagen tussen verschillende vervoersmiddelen en opslagfaciliteiten. De robuuste constructie en de standaardafmetingen maken de CP-1 pallet tot een essentieel hulpmiddel voor bedrijven die waarde hechten aan een gestroomlijnd en kosteneffectief logistiek beheer.

cp- 1 pallet van Murewi

De voordelen van de CP-1 pallet

Als het gaat om efficiënt en duurzaam palletgebruik, heeft de CP-1 pallet zeker een plus. Deze herbruikbare pallet biedt tal van voordelen die het overwegen waard zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar kostenbesparende en milieuvriendelijke oplossingen.
Ten eerste is de CP-1 pallet ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd. Door het gebruik van robuuste materialen en een solide constructie, met 3 sleden en 9 bovenlatten, gaat deze pallet langer mee dan traditionele houten pallets. Dit betekent minder vervangingskosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Daarnaast draagt de CP-1 pallet bij aan een efficiënter logistiek proces. Dankzij de standaardafmetingen en het lage gewicht, van 18 kilo, kunnen bedrijven hun opslagruimte en transportcapaciteit optimaal benutten. Dit leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn.

De CP-1 pallet een goede keuze

Al met al is de CP-1 pallet een essentieel hulpmiddel geworden in vele sectoren. De gestandaardiseerde afmetingen en robuuste constructie maken de pallet tot een betrouwbare oplossing voor uiteenlopende logistieke en productie-gerelateerde toepassingen.

Murewi - de juiste pallethandel voor u! Ook voor CP-1 pallets

Voor meer informatie of een prijsopgave voor CP-1 pallets kunt u terecht bij Murewi Palletindustrie. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op:

MUREWI Palletindustrie BV
Ambachtsstraat 21
7102 DW  Winterswijk NL
tel. +31 (0)543 769028
info@murewi.nl

Lid NIWO VIBHnr.: GL505165 VIHX

Ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om contact op te kunnen nemen. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze privacyverklaring.

Murewi Logo ISPM certificering

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

+31 (0)543 769028   info@murewi.nl

Wij informeren u graag over wat MUREWI Palletindustrie voor u kan betekenen.
Ons team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers staat u graag te woord.

Back To Top